Эпилепсия

22. 09.2019
м. Немірів
Вінницька обл.
Довженко Валентина
т. 068 876 81 98
Сьогодні 22 вересня і ми вже вдруге приїхали до Валентини Микитівни з вірою на повне одуження нашого найменьшого сина Іллії.
А все почалося 9 років назад, коли йому було лише 5 років. Перший епілептичний напад під час сну, на фоні повного здоров'я дитини. З цього і почалися наші "митарства" по лікарям. Поставили діагноз "Симптоматична епілепсія", без видимої фізичної причини (всі аналізи були в нормі, МРТ - N). Сказали, що можливо з часом переросте. Але проходили дні, місяці, роки, а краще не ставало, а все гірше і гірше. Ми, як і всі батьки, шукали вихід, не втрачаючи надії, їздили по різним "бабках", знахарях, травниках, церквах, монахах, поли різні Бади, ліки, трави, але все це допомагало лише на деякий час, а потім все знову починалося спочатку: приступ за приступом -- все частіше і частіше...
Уже в стані повного відчаю відкрила інтернет і стала шукати знову різну інформацію про цю хворобу та її лікування. Зовсім випадково попав в поле зору відгук однієї мами про Валентини Микитівну Шеховцову, яка лікує епілепсію... Та мама писала про повне одуження свого сина... І я вирішіла подзвонити до тієї мами і поговорити з нею... Вона взяла трубку і все підтвердила, що її син здоровий, і була дуже вдячна Валентині Микитівні за допомогу, вона ж і дала мені номер телефону.
Пам'ятаю, як в мені появилась якась внутрішня впевненність, що саме ця жінка нам і допоможе.
Не гаючи часу ми зібрали речі і уже через 2 дні їхали в Херсон, передхвонивши завчасно Валентині Микитівні, яка сказала: "Приїджайте! Я вас чекаю!" Це було в липні місяці цього ж року. Після сеансів не було жодного приступу уже 3 місяці. Зараз ми приїхали "знімати" таблетки і я вірю, що ми вже зовсім близько до перемоги. Я це відчуваю, я це знаю!
З Божою допомогою ми подолали цю хворобу! А тим мамам, які як і я зіткнулися з такою проблемою, як у моєї дитини, хочу  сказати: "Не опускайте рук! Боріться за своїх дітей! Не віддавайте їх хворобі! Перемога завжди ща Вами, бо сильнішої сили ніж материнська любов немає, хіба що Божа любов до нас."
Валентина Микитівна сказала мені таку фразу:
"Якщо є замок (хвороба), до нього завжди є ключ!"
Ми цей ключ знайшли!
А ті люди, які будуть читати мій відгук, біжить!!! і беріть цей ключ, поки ще є час!
Не втрачайте надії! Не опускайте рук!
А Валентині Микитівні низький уклін від нас і від усіх тих людей, яким вона допомогла.
Ви надзвичайна людина!!!
Нехай Бог береже Вас і Вашу родину. Многії і Благая Вам літа!
З любов'ю до Вас
Валентина
Іллія
Геннадій
22.09.2019 р.